FORMA PART DEL GRUP RC

Busquem els millors col·laboradors per al nostre negoci.

El Grup Rosa Clará va néixer el 1995 amb un nou concepte d’empresa moderna, sense grans estructures però amb grans idees. La seva proposta és acostar la moda nupcial de luxe i una exquisida col·lecció de vestits de festa a la dona actual. Amb 20 anys d’experiència, s’ha convertit en una empresa sòlida, amb vocació internacional i una quota de mercat de més del 30% al territori nacional.

El nostre objectiu actual és tenir presència a les principals ciutats del planeta.

Amb més de 140 botigues repartides per tot el món, el grup va ser pioner en el seu moment en l’expansió a través del canal multimarca. Avui compta amb 3.500 punts de venda en 60 països.


Les nostres botigues i franquícies

El sistema de franquícies ha estat clau per a la ràpida i potent penetració de la marca Rosa Clará arreu del món. Per això, apostem per aquesta iniciativa, amb l’objectiu de ser presents a les principals ciutats.

Per aconseguir que un negoci de franquícia tingui èxit, és imprescindible comptar amb un soci que comparteixi la filosofia de la nostra empresa i també amb un local que es trobi en una ubicació excel·lent per presentar el nostre producte.