Coneix Rosa Clará

Rosa Clará va fundar la seva marca homònima de vestits de núvia l’any 1995, amb l’obertura de la seva primera botiga de vestits de núvia a Barcelona, ubicada al Passeig de Gràcia. Allà va començar a escriure una historia apassionant amb la què la dissenyadora de moda i empresària espanyola ha canviat els codis de la moda nupcial per sempre, mentre enamora a núvies de tot el món amb dissenys d’avantguarda que enalteixen la individualitat, el romanticisme i l’elegància.

Rosa Clará Mexico store

Internacionalització
Rosa Clará

L’esperit innovador i la decidida aposta per la màxima qualitat dels teixits i de la producció de cada vestit de núvia amb la seva signatura segueixen caracteritzant Rosa Clará a dia d’avui, convertida en un referent mundial amb presència a més de 80 països i amb més de 4.000 punts de venda Rosa Clará.

Aliances de moda

Amb el seu estil consolidat, l’any 2002 va començar un nou capítol amb la primera col·laboració amb un dissenyador internacional: la icona de l’alta costura Christian Lacroix. Aquesta col·laboració, seguida d’altres aplaudides col·laboracions amb dissenyadors de prestigi com Karl Lagerfeld o Zuhair Murad, va suposar el salt definitiu de la firma.

Rosa Clará Karl Lagerfeld
Rosa Clará Christian Lacroix
Jordan Van Der Vyver
Inguna Butane

Referent en moda nupcial

Amb la seva pròpia col·lecció, Rosa Clará va passar a inaugurar cada edició de la passarel·la Valmont Bridal Fashion Week, el saló de la moda nupcial més important a nivell internacional, sorprenent amb vestits plens de creativitat i màgia, i sempre introduint noves tendències pensades per fer realitat els somnis de totes les núvies.

Antonella Roccuzzo Leo Messi
Marie Chevallier & Louis ducruet

La seva esperada desfilada anual va contribuir, i encara avui dia hi contribueix, a consolidar la firma com un referent del sector, tant per al públic professional com per a les dones d’arreu del món. Un bon reflex d’això és el número de rostres coneguts, amigues de la casa, que confien en la dissenyadora per vestir els seus esdeveniments més importants: Antonela Roccuzzo en el seu casament amb Leo Messi el 2017, Marie Chevalier en les seves noces amb Louis Ducruet a Mònaco el 2019, o Mery Perelló en el seu enllaç amb Rafael Nadal l’octubre de 2019.

Mery Perelló & Rafa Nadal

Vestits de núvia i vestits de festa

Amb el mateix objectiu que als seus inicis, aquell de fer feliç a la dona amb un disseny a mida, el 2007 el Grup Rosa Clará va llançar un servei integral, tant per a núvies com per a convidades, amb la creació de la col·lecció de vestits de festa festa Rosa Clará Cocktail. I sempre pensant en la dona i en estar al seu costat en les ocasions més especials, també va introduir col·leccions de complements de núvia i festa amb els què aconseguir un total look Rosa Clará i arrodonir els seus dissenys.

Inés Sastre
Rosa Clará Cocktail dresses
Eva Longoria
Alexis
Rosa Clará Fashionshow 2020

25 aniversari Rosa Clará

Actualment Rosa Clará és indiscutiblement una firma líder del sector nupcial, i l’any 2020 mira decidida vers el futur amb la incorporació de Daniel Clará a la companyia, amb el propòsit de seguir fent somiar i creant màgia amb els seus vestits.

Rosa y Daniel Clará Rosa y Daniel Clará
“Per mi, que el meu únic fill s’incorpori a la companyia significa futur. Tant a nivell personal com a nivell professional, és el colofó a la meva carrera. Crec que a tots dos ens queden moltes núvies a les què acompanyar arreu del món”.
Rosa Clará Premios Elle
Rosa Clará & Eva Mendes

PREMIS I HONORS

Premi a la trajectòria als Elle International Bridal Awards 2019

Rosa Clará va ser la dissenyadora internacional convidada i encarregada d’inaugurar la 18ª edició del Cali Exposhow (Colòmbia, 2018)

Cali Exposhow

Creu de Sant Jordi, atorgada per la Generalitat de Catalunya (2017)

Premi a la internacionalització atorgat per l’Associació International Women's Forum Spain (2014)

Premi Mujer Hoy – Mujer del Año (2013)

Premi Icono de Estilo de Vanidades com a dissenyadora de núvies (2013)

Premi Millor Dissenyadora de Núvies atorgat per la Miami Fashion Week (2013)

Premi "IWEC - Internacional Women's Entrepreneurial Challenge" de la Cambra de Comerç de Manhattan (2011)

Premi "Top Glamour 2010 Latinoamérica" a l’apartat d’empresària de moda (2010)

Professora honorària per la Universidad Autónoma de Guadalajara (Mèxic) per la seva contribució al món de la moda i la seva qualitat de referent per als joves dissenyadors (2008)

Premi "Barcelona és Moda" per la seva dimensió i expansió internacional (2009)

Premi "Protagonistas del año 2006" a l’apartat de moda atorgat per Punto Radio (2007)

Premi "Prix de la Moda Marie Claire" a la millor trajectòria empresarial (2006)

Premi "Ciudadano Europeo" – Foro Europa 2001 (2005)

Premi "Emprenedor de l’any 2003" a la creativitat i la internacionalització – Ernst & Young conjuntament amb IESE (2003)