COL·LECCIONS ROSA CLARÁ 2022

Our inspiration, your inspiration

Amb les col·leccions 2022 de vestits de núvia, , Rosa Clará ens descobreix un univers ple de detalls per als casaments més íntims. En aquestes col·leccions, es fa gala del minimalisme i de l’atenció pel clean look, i es presenten magnífiques siluetes d’estils molt variats amb una característica en comú: són alhora modernes i femenines.


Rosa Clará vesteix núvies d’arreu del món i proposa un estil definit per a cada peça. Els seus models, versàtils i elegants, marquen la diferència d’una firma de referència mundial. Els dissenys dels vestits de núvia 2022 són fidels a l’essència de la firma en totes les seves línies: Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft, Rosa Clará Boheme i Rosa Clará Gatsby.

Rosa Clará Couture 2022 | Bahamas

Col·lecció Rosa Clará Couture 2022

Els vestits de núvia de la col·lecció Rosa Clará Couture 2022 ofereixen a la dona la possibilitat de portar un multi look amb vestits que poden combinar diferents peces. Els boleros, les sobrefaldilles i les capes presenten un disseny molt actual i aconsegueixen diversos outfits amb un mateix estilisme.


També són protagonistes d’aquesta col·lecció els llargs midi o high low, les mànigues llargues que omplen cada peça de sofisticació, els vestits de tall princesa que excel·leixen amb un romanticisme infinit o les faldilles de tul il·lusió que garanteixen una gran comoditat.


Els cossos desprenen una elegància absoluta, i presenten detalls dignes d’admiració com les micropredreries, que són un plaer per a la vista, i les blondes, que exhibeixen sensualitat i subtilesa.


Els vestits de costura de Rosa Clará són idonis per a núvies amb personalitat que busquin originalitat en un casament tardorenc, hivernal, primaveral o estiuenc. Amb Rosa Clarà Couture estaràs preparada per sorprendre!

Rosa Clará Couture 2022

Col·lecció Rosa Clará 2022

La col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará 2022 enalteix l’elegància i l’eleva al seu màxim esplendor, amb teixits delicats que són tractats de manera majestuosa. Una de les teles per excel·lència de la col·lecció és el crepè, que accentua amb lleugeresa la figura de la núvia, realça la silueta i emmarca les corbes.
Al mateix temps, el crepè i el volum es combinen a les faldilles princesa i les sobrefaldilles amb un estil d’allò més contemporani. Les grans cues, les sobrefaldilles de tul, els teixits com la crinolina o l’organza i les obertures a la faldilla són molt presents a la col·lecció per fer-te somiar i lluir la teva millor versió.


Els conjunts de Rosa Clará 2022 s’adrecen a les núvies més romàntiques i a les dones més modernes. Aquestes peces brillen per la seva espectacularitat i perquè descobreixen la sensualitat més elegant.

Rosa Clará 2022

Col·lecció Rosa Clará Gatsby 2022

La moda dels feliços anys vint arriba al món nupcial amb la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Gatsby 2022 , un conjunt d’estilismes que són una autèntica delícia. Vestits amb pedreria únics.


Lluentons, pedres envidrades, tocs de color en xampany, nacre i plata, plomes i detalls que recorden als outfits plens de glamur d’aquella època, però amb l’essència actual.


Enamora’t dels vestits de núvia de tall recte, de les esquenes descobertes i dels tirants, que representen l’elegància més increïble. Rosa Clará Gatsby 2022 és una col·lecció extraordinària, dissenyada per tornar a somiar.

Rosa Clará Gatsby 2022

Col·lecció Rosa Clará Soft 2022

La col·lecció Rosa Clará Soft 2022 es caracteritza per la presència magistral i delicada de cada vestit. Sorprenen els detalls de fantasia que presenta cada disseny amb la finalitat de procurar una dolçor èpica, les aplicacions de vidre farcides de glamur, i el muss, un teixit nou que dota cada vestit d’un estil relaxat.


La blonda continua sent la protagonista de la col·lecció Soft, disposada a emetre llum i a fer-te brillar amb subtilesa. Si ets una núvia atrevida, els looks amb multivolants verticals de tul o amb puntes enriquides t’enamoraran a primera vista.

Rosa Clará Soft 2022
Rosa Clará Soft 2022

Col·lecció Rosa Clará Boheme 2022

La perspectiva bohèmia arriba de la mà de la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Boheme 2022 . Aquests conjunts plantegen estilismes fluids i un estil natural molt marcat i acurat.


La dolçor és impecable, i està present a cada mil·límetre dels vestits de núvia boho chic . La senzillesa, una vegada més, protagonitza els vestits Boheme i realça la lleugeresa dels dissenys, dotant de moviment a la dona i aconseguint un efecte molt afavoridor per a la seva figura.


Rosa Clará Boheme reflecteix l’esperit més lliure de les núvies amb models d’organza fets a mà, un estil refinat, vestits de línia A i talls pulcres que accentuen una silueta fluida. La novetat en aquesta col·lecció és la possibilitat de personalitzar el vestit amb flors d’organza, que se situen a la part del vestit que desitgi la núvia. El romanticisme d’aquestes peces bohèmies és d’un nivell superior i aporta a cada dona un encant incomparable.


Rosa Clará Boheme 2022 | Lizar
Rosa Clará Boheme 2022 | Lido
Rosa Clará Boheme 2022 | Leonor

Descobreix tots els models de les col·leccions de vestits de núvia 2022 en qualsevol punt de venda Rosa Clará i llueix amb orgull una confecció exclusiva. Demana cita a la teva botiga més propera!