EL GRUP

LA NOSTRA HISTÒRIA

El 1995 neix el Grup Rosa Clará amb un nou concepte d’empresa moderna. Des d’aleshores, l’empresa ha experimentat un creixement exponencial i any rere any ha multiplicat la seva presència al món a través de botigues exclusives i clients multimarca. Ha estat un revulsiu al sector gràcies a una estratègia que prioritza els conceptes de moda, disseny i qualitat en totes les seves col·leccions.

UN SOMNI

El projecte empresarial neix a Barcelona. A través de les seves tres seus, a Barcelona, als Estats Units i a Brasil (on acabem d’obrir una nova filial), el Grup Rosa Clará comercialitza les seves marques als cinc continents treballant per oferir la millor qualitat, servei i imatge en cadascuna de les seves col·leccions.

EXPANSIÓ

La nostra xarxa comercial internacional compta amb més de 3.000 clients i 150 botigues exclusives, pròpies i en franquícia, que generen més de 100 llocs de feina directes i més de 1.000 d’indirectes.

El nostre objectiu és tenir presència en totes les ciutats importants del món a través dels punts de venda més destacats del nostre sector.