Vestits de Núvia

Conscients de com és d’important per a totes les núvies vestir el blanc més únic el dia del seu casament, a Rosa Clará oferim una àmplia varietat de vestits de núvia de diferents estils per tal que trobis el model més adient per a tu.

Descobreix les nostres col·leccions de vestits de núvia! Tant la col·lecció 2022, amb les propostes de vestits de núvia Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft, Rosa Clará Boheme i Rosa Clará Gatsby, com la també vigent col·lecció 2021 i les línies que la integren, et demostraran que Rosa Clarà és la millor opció per trobar un look espectacular amb el què celebrar l’amor en un casament inoblidable.

Rosa Clará 2018

Rosa Clará dresses the most sensual and sophisticated brides around the world. Find your dream wedding dress and become a #rosaclarabride Discover the collections:https://goo.gl/VQHLgL

NOVA COL·LECCIÓ 2022

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ COUTURE 2022

La línia d’alta costura Rosa Clará Couture 2022 presenta una imatge renovada amb looks nets i minimalistes per marcar tendència des de l’absoluta elegància.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ 2022

Sense deixar de banda el glamur, la sofisticació i el romanticisme determinen els dissenys de la col·lecció nupcial Rosa Clará 2022.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ GATSBY 2022

La moda dels anys vint en vestits de núvia Rosa Clará. Absoluta esplendor i sensualitat per tal que les núvies resplendeixin encara més amb dissenys de pedreria únics.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ SOFT 2022

La col·lecció Rosa Clará Soft 2022 presenta l’estil eteri amb vestits de núvia delicats i exclusius.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ BOHEME 2022

Vestits de núvia boho en clau luxosa. Així són els models que componen la col·lecció nupcial Rosa Clará Boheme 2022. Pur romanticisme!

Col·lecció 2021

Col·lecció Rosa Clará Couture 2021

Amb visió arquitectònica, Rosa Clará Couture proposa vestits de núvia d'alta costura que aposten pel "menys és més" i vestits que subratllen el "new romantic", una tendència que reflecteix la cura pel detall en delicades peces nupcials.

Col·lecció Rosa Clará 2021

Fidel al segell minimal de la firma, la col·lecció Rosa Clará 2021 suggereix un renovat punt de seducció, evident en dissenys que accentuen la feminitat amb detalls delicats i de tendència.

Col·lecció Rosa Clará Soft 2021

Sense oblidar la seducció, els vestits de núvia Rosa Clará Soft 2021 plantegen un acurat estil eteri. La col·lecció convida a somiar en una cerimònia màgica al bell mig de la natura...

Col·lecció Rosa Clará Boheme 2021

L'esperit orgànic defineix els vestits de núvia bohemis, però no per això menys luxosos, de la col·lecció Rosa Clará Boheme 2021. Romanticisme i delicadesa en cada peça!

Buscar per silueta

Buscar per estil

Accessoris

Abrics i capes

Capes, jaquetes d'abric i estoles amb classe que funcionen com els complements d'alta costura perfectes per combinar amb els vestits de núvia de la firma. Idonis per a les núvies de tardor i hivern.

Tocats

Els tocats i diademes per a la núvia com a objectes de desig creats i confeccionats al taller per al subtil decorat dels cabells en un dia tan especial.

Sabates

Sabates creades i confeccionades al taller de Rosa Clará que complementen una núvia sibarita, inquieta i que cerca en els accessoris un còmplice per ressaltar la seva personalitat.

Si bé és cert que els vestits nupcials de la nostra firma són afins a perfils que, a priori, poden considerar-se dispars, s’ha de tenir en compte que les dones que decideixen apostar per Rosa Clará com a marca de vestits de núvia de referència comparteixen una mateixa idea per al seu “sí, vull”: anhelen presumir de dissenys exclusius, confeccionats amb materials d’exquisida qualitat, que presenten acabats impecables i, sens dubte, desitgen brillar amb un vestit de núvia que combini a la perfecció la tendència nupcial i l’elegància; doncs les núvies tenen molt clar que aquesta última mai no passarà de moda.

Un vestit que t’acompanyarà tota la vida

Decididament, les núvies Rosa Clarà volen trobar un estilisme que, per més temps que passi, les faci pensar que van triar el més escaient. Una peça única que les faci somriure en veure’s més afavorides que mai, fidels al seu estil i insuperables. Un record que guardaran per sempre com un tresor.

Patrons de vestits de núvia per a tots els gustos

Els qui millor et coneixen creuen que ets una romàntica incorregible? T’emociones amb les declaracions d’amor de la gran pantalla, a la cúspide de la Tour Eiffel o al terrat de l’Empire State Building? Has albirat el vostre gran dia com un autèntic conte de fades en un indret oníric? Possiblement sucumbeixes davant els imponents vestits de núvia tall princesa, màgics pel contrast que aconsegueixen en combinar cossos cenyits i faldilles voluminoses de capes superposades de teixits com el tul, o bé t’encanten els definits i sensuals vestits de núvia tall sirena, que s’ajusten al cos com una segona pell i realcen les corbes. Pura feminitat.

Recorda que la sofisticació i la màxima riquesa en disseny i confecció bridal Rosa Clará assoleix la perfecció a Rosa Clará Couture. És la línia perfecta si ets una dona que aprecia l’excel·lència dels petits detalls i que vol causar sensació a cada passa amb el seu conjunt fetitxe. Tornaràs a enamorar-te de les delicades peces que componen la selecció haute couture...

T’agraden els clàssics vestits de núvia de línia A? Si la resposta és sí, no cal que busquis més. La silueta A line és una de les què millor s’escau amb la majoria de complexions i que, temporada rere temporada, figura entre les nostres col·leccions. La col·lecció Rosa Clará inclou un ampli ventall de conjunts d’aquest estil, tots ells amb una dosi extra de feminitat i amb sorprenents acabats que renoven la tradició amb tocs chic i de fantasia, sense deixar de banda el glamur.

En canvi, si et declares minimal bride –probablement també seràs millenial, de la generació que es coneix com a Y–, seràs partidària del “menys és més” i voldràs trobar el teu millor aliat a la nostra gamma de vestits de núvia senzills. La frescor dels conjunts Rosa Clará Soft et captivarà!

Tanmateix, si heu escollit els mesos més freds de l’any –allunyant-vos de l’època més cotitzada quant a casaments, batejos i comunions– per a unir-vos en matrimoni, la millor inspiració per a tu seran els vestits de núvia amb màniga llarga. Ara bé, si voleu celebrar el vostre enllaç a la primavera o l’estiu, els vestits de núvia amb esquena descoberta poden ser els outfits més fascinants, doncs reserven el protagonisme per a la part del darrere.

Viu l’experiència nupcial Rosa Clará!

Tant si ets de les què –per la seva subtilesa, desimboltura i estil inert– prefereixen els vestits de núvia boho chic, que van arribar al món nupcial els últims anys per quedar-s’hi i, per tant, optes per Rosa Clarà Boheme; de les què adoren els vestits de núvia amb blonda, amb treballs d’artesania floral que remeten a la naturalesa o geomètrics, que desprenen singularitat a cada puntada; de les què desitgen destacar amb un vestit de núvia amb pedreria com els de Rosa Clará Gatsby; o bé si ets una núvia que vol enlluernar amb un clean dress, demana cita a una de les nostres botigues, deixa’t aconsellar pels nostres experts i viu una experiència irrepetible.

La gran varietat de les nostres col·leccions és garantia d’èxit. D’entre tots els nostres models trobaràs el vestit que més s’ajusti als teus gustos, estil i expectatives. Fes realitat el teu somni! El vestit que sempre has desitjat per al teu gran dia t’està esperant.

Localitzaràs la teva botiga Rosa Clará més propera al nostre cercador de botigues.