Vestits de Núvia

Nova col·lecció 2020

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Couture

Amb la nova col·lecció d’alta costura, el luxe elegant s’actualitza: s’introdueixen nous teixits i patrons per tal de presentar peces amb esperit avantguardista i molt estil.

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará

Sofisticació, estil clàssic, elegància i qualitat. Les referències que integren la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará representen l’estil més intrínsec de la firma des dels seus inicis fins avui. Siluetes netes, vestits princesa, dissenys de tall sirena, looks amb blonda...

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Soft

Com és habitual, la línia de vestits de núvia Rosa Clará Soft es presenta plena de feminitat i sensualitat. De la mà de caigudes de tul, llaçades, blondes i brodats de pedreria, les referències nupcials Soft són romàntiques per excel·lència, i a la vegada són suggeridores pels seus talls i escots predominants.

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Boheme

Rosa Clará equilibra a la perfecció la tradició nupcial amb el disseny de tendència en la seva línia de vestits de núvia Boheme. Els models de la col·lecció bohèmia distingiran les núvies d’esperit lliure que decideixin segellar el seu amor vestides amb un estilisme de qualitat fidel a la seva identitat.

Col·lecció 2019

Col·lecció Rosa Clará Couture

La col·lecció d’alta costura presenta dissenys desbordants de detalls exquisits en teixits delicats i fluids, que vesteixen els somnis de la núvia d’avui de romanticisme i elegància.

Col·lecció Rosa Clará

La col·lecció Rosa Clará sofistica l’estil boho amb detalls que aporten fluïdesa al look de núvia. La tendència destacada és el volum, amb faldilles d’organza espectaculars per a les núvies que volen deixar empremta.

Col·lecció Rosa Clará Soft

La fantasia dels anys vint es palpa en aquesta col·lecció. Les plomes, els serrells i la pedreria brodada a mà enriqueixen uns vestits de núvia de silueta neta, que són alhora afavoridors i sensuals.

Accessoris