Vestits de Núvia

Conscients de l’important que és per una núvia vestir de blanc i més única que mai el dia del seu casament, a Rosa Clará oferim una àmplia varietat de vestits de núvia de diferents estils per tal que trobis el teu model perfecte.

Col·lecció 2021

Col·lecció Rosa Clará Couture 2021

Amb visió arquitectònica, Rosa Clará Couture proposa vestits de núvia d'alta costura que aposten pel "menys és més" i vestits que subratllen el "new romantic", una tendència que reflecteix la cura pel detall en delicades peces nupcials.

Col·lecció Rosa Clará 2021

Fidel al segell minimal de la firma, la col·lecció Rosa Clará 2021 suggereix un renovat punt de seducció, evident en dissenys que accentuen la feminitat amb detalls delicats i de tendència.

Col·lecció Rosa Clará Soft 2021

Sense oblidar la seducció, els vestits de núvia Rosa Clará Soft 2021 plantegen un acurat estil eteri. La col·lecció convida a somiar en una cerimònia màgica al bell mig de la natura...

Col·lecció Rosa Clará Boheme 2021

L'esperit orgànic defineix els vestits de núvia bohemis, però no per això menys luxosos, de la col·lecció Rosa Clará Boheme 2021. Romanticisme i delicadesa en cada peça!

Col·lecció 2020

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Couture 2020

Amb la nova col·lecció d’alta costura, el luxe elegant s’actualitza: s’introdueixen nous teixits i patrons per tal de presentar peces amb esperit avantguardista i molt estil.

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará 2020

Sofisticació, estil clàssic, elegància i qualitat. Les referències que integren la col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará representen l’estil més intrínsec de la firma des dels seus inicis fins avui. Siluetes netes, vestits princesa, dissenys de tall sirena, looks amb blonda...

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Soft 2020

Com és habitual, la línia de vestits de núvia Rosa Clará Soft es presenta plena de feminitat i sensualitat. De la mà de caigudes de tul, llaçades, blondes i brodats de pedreria, les referències nupcials Soft són romàntiques per excel·lència, i a la vegada són suggeridores pels seus talls i escots predominants.

Vestits de núvia Rosa Clará 2020

Col·lecció Rosa Clará Boheme 2020

Rosa Clará equilibra a la perfecció la tradició nupcial amb el disseny de tendència en la seva línia de vestits de núvia Boheme. Els models de la col·lecció bohèmia distingiran les núvies d’esperit lliure que decideixin segellar el seu amor vestides amb un estilisme de qualitat fidel a la seva identitat.

Buscar per silueta

Buscar per estil

Accessoris

Abrics i capes

Capes, jaquetes d'abric i estoles amb classe que funcionen com els complements d'alta costura perfectes per combinar amb els vestits de núvia de la firma. Idonis per a les núvies de tardor i hivern.

Tocats

Els tocats i diademes per a la núvia com a objectes de desig creats i confeccionats al taller per al subtil decorat dels cabells en un dia tan especial.

Sabates

Sabates creades i confeccionades al taller de Rosa Clará que complementen una núvia sibarita, inquieta i que cerca en els accessoris un còmplice per ressaltar la seva personalitat.

Si bé és cert que els vestits de noces de la nostra firma són afins a perfils que, a priori, poden considerar-se dispars, s’ha de tenir present que les dones que decideixen apostar per Rosa Clará com a firma de referència comparteixen una mateixa idea pel seu “Sí, vull”: volen presumir de dissenys exclusius, confeccionats amb materials d’exquisida qualitat que incloguin acabats impecables i, indiscutiblement, desitgen brillar amb un vestit que conjugui magníficament tendència nupcial amb elegància perquè tenen clar que aquesta última no passarà mai de moda. Ets una #RosaClaraRealBride?

Un vestit que t’acompanyarà tota la vida

Decididament, les núvies Rosa Clará volen trobar un estilisme de núvia que, per més temps que passi, les faci pensar que van decidir-se per la millor opció. Una peça única que les faci somriure en veure’s més afavorides que mai, fidels al seu estil i insuperables. Un record que podran tresorejar per sempre.

Per gustos, patrons

Els qui et coneixen bé creuen que ets una romàntica empedreïda? T’emociones amb les somiades declaracions d’amor de la gran pantalla, a la cúspide de la Tour Eiffel o al terrat de l’Empire State Building? Has albirat el vostre gran dia com un autèntic conte de fades en un escenari de somni? Possiblement et rendeixes davant els imponents vestits de núvia princesa, sofisticats pel contrast de combinar cossos cenyits i faldilles voluminoses de capes superposades de teixits com el tul amb els definits i suggeridors vestits de núvia tall sirena, que s’ajusten al cos com una segona pell emfatitzant les corbes. Pura feminitat.

Recorda que la màxima sofisticació i exclusivitat en disseny bridal Rosa Clará la trobaràs a Rosa Clará Couture. És la línia perfecta si ets una dona que aprecia l’excel·lència en cada petit detall i que aspira a marcar la diferència a cada pas amb el seu conjunt fetitxe. Et tornaràs a enamorar amb els delicats models que componen la col·lecció haute couture.

T’encanten els clàssics vestits de núvia línia A? No oblidis que es tracta d’una de les siluetes més adients per a la majoria de complexions i d’un patró que, temporada rere temporada, figura entre les nostres col·leccions. Per exemple, figura a la col·lecció Rosa Clará, que inclou una àmplia varietat de conjunts, amb dosis extres de feminitat, que renoven els clàssics amb un toc chic, sense deixar de banda el glamur i l’aclamat romanticisme.

En canvi, si et declares minimal bride -probablement ets també millennial i pertanys a la “generació Y“-, seràs partidària del “menys és més” i consideraràs que entre els vestits de núvia senzills trobaràs el teu millor aliat. T’agradarà la frescor de la selecció Rosa Clará Soft!

I si heu decidit contreure matrimoni durant els mesos més freds de l’any -allunyant-vos de l’època més cotitzada per casaments, batejos i comunions-, trobaràs la millor inspiració en els vestits de núvia amb màniga llarga. Ara bé, si el vostre enllaç no tindrà lloc durant les estacions amb temperatures més baixes, els vestits de núvia amb esquena descoberta poden ser l’opció més sensual, reservant el protagonisme de l’outfit per a la part posterior.

Viu l’experiència nupcial Rosa Clará!

Tant si ets de les que, per la seva subtilesa, naturalitat i estil inert, prefereix els vestits de núvia boho chic, que van arribar al món nupcial els últims anys per quedar-se -i, per tant, optes per Rosa Clará Boheme-, com si ets de les que aprecia la màgia dels vestits de núvia amb blonda, amb ornaments florals que remeten a la natura o geomètrics que desprenen singularitat en cada puntada, si vols emprovar-te alguns dels nostres vestits de núvia fins que trobis el teu, demana cita a una de les nostres botigues, deixa’t aconsellar i viu una experiència irrepetible. Fes realitat el teu somni! Troba l’abillament que sempre has desitjat i llueix-lo el dia en què consolidis la teva relació amb el matrimoni.