Vestits de núvia

Conscients de com és d’important per a totes les núvies vestir el blanc més únic el dia del seu casament, a Rosa Clará oferim una àmplia varietat de vestits de núvia de diferents estils per tal que trobis el model més adient per a tu.

Descobreix les nostres col·leccions de vestits de núvia! La col·lecció 2023, amb les seves propostes de vestits de núvia Rosa Clará Couture, Rosa Clará, Rosa Clará Soft, Rosa Clará Boheme i Rosa Clará Gatsby, i la col·lecció 2022 et demostraran que Rosa Clará és la millor opció per trobar un look espectacular per celebrar l’amor en un casament inoblidable.

Rosa Clará dresses the most sensual and sophisticated brides around the world. Find your dream wedding dress and become a #rosaclarabride Discover the collections:https://goo.gl/VQHLgL

NOVA COL·LECCIÓ 2023

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ COUTURE 2023

Rosa Clará Couture 2023 s’adreça a la dona contemporània i proposa dissenys d’alta costura únics: vestits midi, amb detalls cut-out, vestits estampats amb color i opcions multilook de tendència.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ 2023

La col·lecció Rosa Clará 2023 presenta vestits llisos aparentment senzills; conjunts per a núvies que somien a lluir estilismes sensuals de qualitat i looks lleugers molt romàntics.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ SOFT 2023

Per a les núvies romàntiques i actuals, Rosa Clara Soft 2023 planteja un acurat estil eteri. La col·lecció brilla amb llum pròpia amb cossos rics de blonda i micropedreries, subtils tocs de color o suggeridores obertures.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ BOHEME 2023

L’aposta per la puresa de línies es reflecteix als vestits de núvia amb poca ornamentació de Rosa Clará Boheme 2023. Elegància i delicadesa a cada peça!

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ GATSBY 2023

El luxe i la inspiració Art Déco donen forma als conjunts Rosa Clará Gatsby 2023: línies senzilles i detalls únics amb molta brillantor.

NEW 2023 COLLECTION PREVIEW

VESTITS DE NÚVIA 2022

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ COUTURE 2022

La línia d’alta costura Rosa Clará Couture 2022 presenta una imatge renovada amb looks nets i minimalistes per marcar tendència des de l’absoluta elegància.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ 2022

Sense deixar de banda el glamur, la sofisticació i el romanticisme determinen els dissenys de la col·lecció nupcial Rosa Clará 2022.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ GATSBY 2022

La moda dels anys vint en vestits de núvia Rosa Clará. Absoluta esplendor i sensualitat per tal que les núvies resplendeixin encara més amb dissenys de pedreria únics.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ SOFT 2022

La col·lecció Rosa Clará Soft 2022 presenta l’estil eteri amb vestits de núvia delicats i exclusius.

COL·LECCIÓ ROSA CLARÁ BOHEME 2022

Vestits de núvia boho en clau luxosa. Així són els models que componen la col·lecció nupcial Rosa Clará Boheme 2022. Pur romanticisme!

SILUETES DE VESTITS DE NÚVIA

ESTILS DE VESTITS DE NÚVIA

ACCESORIS DE NÚVIA

Abrics i capes

Capes, jaquetes d'abric i estoles amb classe que funcionen com els complements d'alta costura perfectes per combinar amb els vestits de núvia de la firma. Idonis per a les núvies de tardor i hivern.

Tocats

Els tocats i diademes per a la núvia com a objectes de desig creats i confeccionats al taller per al subtil decorat dels cabells en un dia tan especial.

Sabates

Sabates creades i confeccionades al taller de Rosa Clará que complementen una núvia sibarita, inquieta i que cerca en els accessoris un còmplice per ressaltar la seva personalitat.

Si bé és cert que els vestits nupcials de la nostra firma són afins a perfils que, a priori, poden considerar-se dispars, s’ha de tenir en compte que les dones que decideixen apostar per Rosa Clará com a marca de vestits de núvia de referència comparteixen una mateixa idea per al seu “sí, vull”: anhelen presumir de dissenys exclusius confeccionats amb materials d’exquisida qualitat i que presentin acabats impecables, i alhora desitgen brillar amb un vestit de núvia que combini a la perfecció la tendència nupcial i l’elegància; ja que les núvies tenen molt clar que aquesta última mai no passarà de moda.

VESTITS DE NOCES

Un vestit que t’acompanyarà tota la vida

Sens dubte, les núvies Rosa Clarà volen trobar un estilisme que, per més temps que passi, les faci pensar que van triar el més escaient. Una peça única que les faci somriure en veure’s més afavorides que mai, fidels al seu estil i insuperables. Un record que guardaran per sempre com un tresor

Patrons de vestits de núvia per a tots els gustos

Els qui millor et coneixen creuen que ets una romàntica incorregible? T’emociones amb les declaracions d’amor de la gran pantalla, a la cúspide de la Tour Eiffel o al terrat de l’Empire State Building? Has albirat el teu gran dia com un autèntic conte de fades en un indret oníric? Possiblement sucumbeixes davant els imponents vestits de núvia tall princesa, que són màgics pel contrast que aconsegueixen gràcies a la combinació de cossos cenyits i faldilles voluminoses de capes superposades de teixits com el tul, o bé t’encanten els definits i sensuals vestits de núvia tall sirena, que s’ajusten al cos com una segona pell i realcen les corbes. Pura feminitat.

RRecorda que la sofisticació i la màxima riquesa en disseny i confecció bridal Rosa Clará assoleix la perfecció a Rosa Clará Couture. És la línia perfecta si ets una dona que aprecia l’excel·lència dels petits detalls i que vol causar sensació a cada passa amb el seu conjunt fetitxe. Deixa’t seduir per les delicades peces que componen la selecció haute couture.

T’agraden els clàssics vestits de núvia de línia A? Si la resposta és sí, no cal que busquis més. La silueta A line és una de les què millor s’escau amb la majoria de complexions i que, temporada rere temporada, figura entre les nostres col·leccions. La col·lecció Rosa Clará inclou un ampli ventall de conjunts d’aquest estil, tots ells amb una dosi extra de feminitat i amb sorprenents acabats que renoven la tradició amb tocs chic i de fantasia, sense deixar de banda el glamur.

En canvi, si et declares minimal bride –probablement també seràs millenial, de la generació que es coneix com a Y–, seràs partidària del “menys és més” i voldràs trobar el teu millor aliat a la nostra gamma de vestits de núvia senzills. La frescor dels conjunts Rosa Clará Soft et captivarà!

Tanmateix, si has escollit els mesos més freds de l’any –allunyant-te de l’època més cotitzada de casaments, batejos i comunions– per a celebrar el teu matrimoni, la millor inspiració per a tu seran els vestits de núvia amb màniga llarga. Ara bé, si vols celebrar el teu enllaç a la primavera o l’estiu, els vestits de núvia amb esquena descoberta poden ser els outfits més fascinants, doncs reserven el protagonisme per a la part del darrere.

Viu l’experiència nupcial Rosa Clará!

Tant si ets una dona que –per la teva subtilesa, desimboltura i estil inert– prefereix els vestits de núvia boho chic, que han arribat al món nupcial els últims anys per quedar-s’hi i que, per tant, optes per Rosa Clarà Boheme; o si ets de les què adoren els vestits de núvia amb blonda, amb treballs d’artesania floral que remeten a la naturalesa, o geomètrics, que desprenen singularitat a cada puntada; o de les què desitgen destacar amb un vestit de núvia amb pedreria com els de Rosa Clará Gatsby; o bé si ets una núvia que vol enlluernar amb un clean dress, demana cita a una de les nostres botigues, deixa’t aconsellar pels nostres experts i viu una experiència irrepetible.

Les nostres col·leccions nupcials i de vestits de festa sempre són garantia d’èxit. D’entre tots els nostres models trobaràs el vestit de núvia que més s’ajusti als teus gustos, estil i expectatives. Fes realitat el teu somni! El vestit que sempre has desitjat per al teu gran dia t’està esperant. Rosa Clarà et vestirà de màgia!